Despre noi

It’s all about LOVE! It’s all about Your Story!  

Credem ca nunta este evenimentul care starneste o avalansa de emotii, cand ne dorim ca toata lumea sa stie ca suntem fericiti, ca ne-am gasit sufletul pereche, ca am ajuns in acel moment al vietii cand inocenta si maturitatea se unesc intr-un DA hotarat!!! Credem ca fiecare nunta trebuie sa exprime personalitatea si valorile mirilor, acestea fiind baza fiecarui concept pe care il propunem.

Almira Events a luat nastere in Mangalia, in anul 2010, din dorinta de a iesi din tiparul nuntilor clasice. Misiunea noastra este sa realizam si sa promovam nunti diferite, originale si personalizate – la malul marii. Proiectul nunta la mare by Almira Events a prins contur in anul 2011, dupa nunta Oanei si a lui Alex, doi oameni deosebiti care ne-au intrat la suflet inca de la prima intalnire, cand ne-au povestit ca sunt din Bucuresti si isi doresc o nunta la mare, in Vama Veche.  Acest eveniment a fost o experienta de neuitat, o adevarata provocare pentru o echipa aflata la inceput de drum dar cu  un impact foarte mare asupra dezvoltarii noastre.

Credem ca o comunicare deschisa, sincera si transparenta cu clientii nostri este un “must have” pentru a realiza nunti diferite, originale si personalizate. Ne reinventam si investim constant in educatia si recuzita noastra pentru a oferi viitorilor miri resursele necesare de a se bucura din plin, atat de ziua nuntii, cat si de procesul de planificare al acesteia, fiindu-le alaturi la fiecare pas. 

Pasi de urmat:

Trimiteti un mail la adresa contact@almiraevents.ro cu data nuntii pentru a verifica disponibilitatea. Ne ocupam de un singur eveniment pe zi iar principiul este primul venit, primul servit.  

P.S Abia asteptam sa ne cunoastem si sa povestim despre nunta voastra la mare! Xxx

nunta la mare

Vezi Nunta Oana & Alex

Vezi toate evenimentele organizate de noi AICI