Ce spun clientii

Alina si Vali, 2015 

"Multumim din suflet Ramona si intregii echipe Almira Events. Ati realizat cu multa migala un decor minunat, iar buchetelele vor ramane pentru totdeauna amintiri de pret pastrate la loc de cinste in casa noastra. Va imbratisam si va dorim sa aduceti tuturor mirilor cel putin la fel de multa bucurie, asa cum ne-ati adus noua si invitatilor nostrii."

Irina si Bogdan, 2015 

"Am vrea sa incepem cu concluzia: am avut cea mai frumoasa zi din viata noastra. Avand in vedere ca nunta noastra s-a desfasurat intr-un cadru destul de non-conformist (Vama Veche), Ramona a reusit sa ne inteleaga toate dorintele si sa ne ofere un cadru de poveste. Ingredientele principale au fost imaginatia, rabdarea si daruirea. De toate acestea a dat dovada, fiind de la inceput pe aceeasi lungime de unda cu noi si reusind sa faca fata tuturor provocarilor aparute pe perioada pregatirilor. Felicitari pentru tot ceea ce faceti, va vom recomanda cu drag de fiecare data cand vom avea ocazia! :)" 

 Karina, 2015 

"Multumim Almira Events, multumim Ramona pentru cele mai frumoase buchete si pentru decorul de vis. Esti cea mai răbdătoare persoana pe care am intalnit-o si singura care a inteles cu adevarat ce imi doresc fara a incerca sa imi schimbe viziunea. Iti multumim pentru tot efortul depus, pentru profesionalism, seriozitate si răbdare. Recomandam cu incredere Almira Events!! Ne revedem la botez !!” 

 Andreea si George Cozmenco, 2015 - Vezi nunta Andreea & George

“O colaborare reusita, Ramona si George ne-au inteles perfect dorintele si au adaptat solutiile din portofoliul lor pentru a ne oferi o nunta de poveste, fara stres organizatoric si fara surprise neplacute. Recomandam Almira Events cu mare caldura, sunt de incredere, amabili si eficienti – rar gasiti pachetul asta complet! Va multumim din suflet!” 

 Alexandra si Mircea, 2013/2015

 "Profit de ocazie sa va multumesc pentru decoratiunile absolut superbe pe care le-am avut atat la nunta cat si la botez, pentru implicare, profesionalism si bun gust."

 Elena, 2014 

Comentariile din partea mea “mireasa”: Despre Almira Events: "O companie mica cu mult suflet, atentie si dedicare. Ofera un pachet complet pentru o nunta de vis." Nunta noastra:"O locatie superba pregatita cu grija si atentie chiar si cu schimbari de ultim moment din partea noastra. O nunta de care s-a vorbit mai mult decat am apucat noi sa povestim alaturi de oameni dragi. Va multumim inca o data pentru tot."  

 Irina, 2012 

"In cea mai importanta zi din viata ta iti doresti sa ai alaturi oameni pe care sa te poti baza. Iar noi am avut un partener de nadejde la nunta noastra: echipa Almira Events. Am avut un cadru minunat, elegant, diafan si de bun gust. Totul a fost fara cusur, iar noi ne-am lasat pe mainile echipei cu toata increderea. Am avut parte de servicii de calitate si de seriozitate. Cheia succesului a fost comunicarea. Ideile noastre au fost puse in practica, iar sfaturile echipei au fost extrem de valoroase. Multumim Almira Events!"